Eltelt egy év...

 

... hogy blogot kezdtem írni. Azt hittem, március végén van a blogszületésnapom, nem volt időm megnézni, hogy mikor is született az első bejegyzés. Ma azonban kiderült számomra, hogy március 5-én elmúltam 1 éves. :)

Egy év alatt blogíróként is sok minden történik az emberrel, de ez nálam szorosan összefügg pedagógiai tevékenységemmel, hisz kedvenc témámról, a digitális pedagógiáról írtam a legtöbbet (bár offline munkáimat is megosztottam veletek). Voltak hullámvölgyek, de voltak nagyon boldog pillanatok is.

Céljaim között szerepelt, hogy legyen egy könnyen kezelhető, elérrhető gyűjteményem a munkáimról, illetve különböző ötletmagvacskákat vessek el közeli és távoli kollégáim kreativföldecskéjében. (na, jó ez kicsit émelygős... :)

Önzetlenül adtam, mert vártam, hogy ti visszajelezzetek nekem, jó az, amit csinálok... Ezt általában a Facebook megosztásokból, lájkokból vagy a blog statisztikai adataiból láttam, de mivel teljesen humán beállítódású vagyok, úgy érzem, mára elég a számokból, jöjjenek a szavak.

Kérlek benneteket, akinek van egy kis ideje rám, az alábbi Linoit felületen írjon nekem egy cetlit, egy üzenetet, hogyha éppen megerősítésre lenne szükségem, erőt meríthessek ezekből.

KÖSZÖNÖM!

(Ha QQCSKA feliratra rálépsz, akkor megjelennek a cetlik. Bármelyik színre rákattintva a cetli megnyílik és elhelyezhető rajta az üzenet. Ha van kedved a "Tag" melleti sávban a nevedet is beírhatod)